Furesø inviterer til tema-eftermiddag om socialøkonomi

Er du en ildsjæl eller iværksætter med mere på hjerte? Vil du hjælpe udsatte borgere med at finde deres plads på arbejdsmarkedet? Som kom til tema-eftermiddag den 12. november.


Furesø Kommune inviterer til temamødet: "Hvordan starter du en socialøkonomisk virksomhed?" Her kan alle, der har tid og lyst, komme og høre mere om fordelene ved at etablere en socialøkonomisk virksomhed.

Iværksætterkonsulent Susanne Krogh Petersen fra Væksthuset Hovedstadsregionen holder oplæg om, hvordan du etablerer og driver en socialøkonomisk virksomhed og hvilke udfordringer, der kan opstå. Efterfølgende kan man danne netværk med andre iværksættere, der er interesseret i denne virksomhedsform.

"Alle er værdifulde for vores samfund også selvom nogle ikke har fuld arbejdsevne. Derfor ønsker vi at få flere socialøkonomiske virksomheder i Furesø. Socialøkonomiske virksomheder er og bliver en vigtig brik i fremtidens beskæftigelsespolitik - til gavn for både det enkelte menneske og for samfundet som helhed," siger Hasan Yilmaz (A), der er formand for Beskæftigelses- og erhvervsudvalget.

Socialøkonomiske virksomheder er private virksomheder, der driver erhverv med det formål at fremme sociale og samfundsgavnlige formål. De skaber robuste arbejdspladser, der kan rumme mennesker, som ellers har været meget langt væk fra arbejdsmarkedet. De socialøkonomiske virksomheders sociale ansvar kan også betyde, at virksomhederne øger deres markedsandele, forbedrer omdømmet og skaber loyalitet hos de ansatte.

Tid, sted og tilmelding

  • Den 12. november kl. 16-18 på Furesø Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse i Bryllupssalen.

Tilmelding til temadagen via www.furesoe.dk/soc eller til erhvervskonsulent Flemming Ipsen på tlf. nr. 7235 5454 senest den onsdag den 7. november 2018

 

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Kontakt Borgerservice

Akut - kontakt uden for åbningstid

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Hasan Yilmaz
Ryttervænget 44
3520 Farum
E-mail: hyi@furesoe.dk
Tlf.: 2145 0704