Velkommen til Furesø

I Furesø lægger vi vægt på familieliv i stærke fællesskaber med aktive borgere som bærende kræfter. Dem har vi heldigvis mange af, og der sker så meget i Furesø, at der ikke er grund til at kede sig! Så kom og vær med, og oplev Furesøs mange glæder på egen hånd.

 

 

sjove børn
» Furesøs børn er fremtidenUanset hvem vi er, drømmer vi om det samme for Furesøs børn og unge: At hver og én af dem får de bedste muligheder. At de trives og udvikler sig. Og at de vokser op som samfundsborgere, der klarer sig godt i livet. Dét står bøjet i neon over...
Furesøs grønne skove
» Naturen lige for dørenDe frodige skove lægger bund til masser af muligheder for at udfolde sig – om det er med maxpuls som orienteringsløber, på cykel eller blot som en stilfærdig skovvandrer, der nyder roen og dyrelivet.
Hus udformet af mønter
» Toårig budgetaftale og styr på økonomienEfter en svær start er der kommet styr på økonomien, skatten er sat ned, og Furesø har de seneste år ligget i top, når det handler om at tiltrække nye borgere og børnefamilier.
Grafik: Foeningsstjernen
» Stærke fællesskaber er vores kendetegnI Furesø er vi rige på fællesskaber. Både de organiserede, der udspiller sig i foreninger og klubber, og de uformelle, der opstår, når vi samles til begivenheder og aktiviteter rundt omkring i kommunen.
Meningen med livet 2½
» Alle har en aktie i kulturenKultur handler ikke altid kun om at indløse en billet, sætte sig på sit sæde og lade sig underholde. I kulturhusene i Værløse og Farum handler det i lige så høj grad om at involvere sig.
Model af det nye rådhus på Stiager
» Velkommen til SløjfenFuresø Kommune er lykkedes med at skabe et funktionelt rådhus med store arkitektoniske og byrumsmæssige kvaliteter. Det fælles rådhus giver en årlig driftsbesparelse på 8 mio. kr. og sikrer samtidig bedre sammenhæng og kvalitet i betjening...
Sidst opdateret 19. september 2017

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Akut - kontakt uden for åbningstid

Borgerservice åbningstider

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190