Topbillede til fanebladet borger

Børnepasning

Billede af to drenge og link til børnepasning
Dagpleje, daginstitutioner, privat pasning. Skriv dit barn op eller se ventelisten via selvbetjeningslinket i topbjælken.

I Furesø Kommune har det pædagogiske personale, i samarbejde med barnets og den unges forældre, til opgave at skabe rammer for et godt barne- og ungdomsliv og læringsmiljøer, hvor alle kan trives og udvikle sig. Derfor er der er formuleret en fælles overordnet vision for børn og unge i Furesø Kommune:

"Alle børn og unge skal trives, udvikle sig og lære ud fra deres individuelle forudsætninger
og som en del af sociale fællesskaber."

 
 

Glad baby med sommertøj og solbriller
» DagplejenDe 17 dagplejere i Furesø dækker et stort geografisk område - fra Kirke Værløse i syd til Stavnsholt i nord. De er fordelt med 13 dagplejere i Farum og 4 i Værløse.
Barn med cykel og paraply
» Dagtilbud for børn i alderen 0-5 årI Furesø har vi flest integrerede dagtilbud for børn fra 0 - 5 år. Vi har også en enkelt vuggestue 0-2 år samt nogle få børnehaver 3-5 år.
Glad gut i æbletræ
» Private og selvejende dagtilbud i FuresøFuresø har seks private/selvejende dagtilbud.
Børn fra daginstitutionen Cirklen er med til indvielse af kommunens nye træningspavilloner.
» Tilskud til privat børnepasning i FuresøEr du interesseret i selv at finde den person, der skal passe dit barn? Så giver Furesø Kommune tilskud til forældre, der vælger privat børnepasning i stedet for at benytte en plads i en kommunal daginstitution.
Børn spiser æbler
» Den fleksible frokostordning i FuresøAlle vuggestueafdelinger i kommunen samt 13 børnehaveafdelinger får frokostordning i 2019 og 2020.
Børn skal favnes
» Arbejdet med pædagogiske læreplaner i FuresøI henhold til dagtilbudsloven skal alle kommuner udarbejde pædagogiske læreplaner for at medvirke til at sikre kvalitet i det pædagogiske arbejde.
Lille taske med legetøj
» Sprogvurdering af 3-årige børnI Furesø Kommunes dagtilbud sprogvurderes børnene i 3-årsalderen, hvis det fagligt skønnes, at der er sproglige, adfærdsmæssige eller andre forhold, der giver formodning om, at barnet kan have behov for sprogstimulering som et fokuseret eller...
Tosprogede børn i dagtilbud
» Tosprogede småbørnInformation om arbejdet med tosprogede børns sproglige udvikling i hjemmet og i dagtilbud.
Erhvervsforening
» InstitutionsbestyrelserLæs om bestyrelsens sammensætning, valg, kompetencer m.m. i Styrelsesvedtægt for dagtilbud.
To børn med en ælling
» Kvalitetsrapport på dagtilbudsområdet FuresøHer finder du Furesø Kommunes kvalitetsrapport 2016-2017 på dagtilbudsområdet.
Børn spiser æbler
» Mad- og måltidsstrategi for skoler og dagtilbud i Furesø KommuneFuresø Kommune har udarbejdet en Mad- og måltidsstrategi, som skal sikre kvaliteten af den mad, som børn og unge tilbydes i Furesø Kommunes dagtilbud, skoler og FFO'er, og af de rammer som maden indtages i.
Sidst opdateret 10. januar 2019

Kontakt

Center for Dagtilbud og Skole

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)